середа, 2 листопада 2016 р.

Вівсяно-кавові трюфелі

І знову на тему смачного та корисного. Особисто я жити не можу без солодкого, та для мене чай – не чай, якщо вприкуску до нього не йде щось солоденьке:) Але так як веду здоровий спосіб життя (або можливо НАМАГАЮСЬ, бо то не завжди вдається, адже навколо стільки спокус…), то обираю для себе найкорисніше, та стараюсь готувати сама – так ти точно впевнений, що тобі в смакоту не впхали всіляких «Е».

Сьогодні хочу поділитись з вами рецептом цукерочок, які не просто можна, але й ТРЕБА їсти, адже в них стільки всього корисного – фініки, вівсянка, кокосове масло… Задоволення від поїдання відразу зростає в стократ від усвідомлення того, що їси солодощі, і в результаті – не целюліт, а користь для організму:)


Інгредієнти
  • 15 фініків 
  • 4 ст. л. вівсяних пластівців 
  • 2 ст. л. кокосової стружки 
  • 2 ст. л. кокосової олії 
  • 2 ст. л. какао-порошку 
  • ванілін 
  • 0,5 ч.л. меленого кардамону, кориці или мускатного горіху 
  • 30 мл. еспресо 

Приготування 
  • Змішати всі інгредієнти в чаші блендера протягом хвилини. 
  • Отриману масу відставити на 10 хвилин в холодильник 
  • З охолодженої маси сформувати 15—20 невеликих круглих цукерочок. За бажанням обваляти в какао, подрібнених горіхах, кокосовій стружці, каві… що вам більше до смаку. Або нічим не обсипати, і їсти просто так:) 
  • Зберігати в холодильнику в пластиковому контейнері

Ласуйте корисно!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар